KONSTRUIRANJE I PROIZVODNJA STROJEVA

UKRATKO O NAMA

KOPACK d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i marketing, osnovan je 1990. godine u Zagrebu. Od samog početka rada KOPACK konstruira i izrađuje tipske i specijalne strojeve prema vlastitim tehničkim rješenjima. Područje našeg djelovanja je prehrambena, a osobito konditorska industrija, a u novije vrijeme se taj program širi i na ostale industrijske grane.

U poduzeću Kopack d.o.o. opredijelili smo se za implementaciju zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2008. Obavljajući djelatnost proizvodnje konditorskih strojeva, strojeva za pakiranje i ostalih strojeva, te njihov servis Kopack d.o.o. nastoji zadovoljiti potrebe svih svojih kupaca širokim asortimanom ali i ono što je najvažnije, kvalitetom svojih proizvoda. Provodit ćemo politiku kvalitete s ciljem postizanja zadovoljstva naših klijenata a pri tome voditi brigu da su svi naši proizvodi i poslovni procesi budu utemeljeni na načelima procesnog pristupa upravljanja kvalitetom, a unapređenja naših proizvoda u potpunosti prilagođena zahtjevima naših zadovoljnih klijenata. Stoga znanjem te stručnošću naših kadrova osiguravamo kvalitetu naših proizvoda za tržište.
Jedan od ciljeva naše organizacije je da kao domaći proizvođač našim klijentima pružimo kvalitetnu uslugu i proizvode po svjetskim standardima i prihvatljivim uvjetima.
Zadovoljstvo klijenata provodimo neprestanim praćenjem pokazatelja kvalitete našeg poslovanja i zahtjeva kupaca. Poduzeće postavlja odgovornost za svakog djelatnika za predano obavljanje raspoređenih zadataka. U poduzeću se nastoji podići osobni standard rada i življenja svih naših zaposlenika.